Karlslund 2930

Artikelnummer 2930BT

Produktinformation


Samtliga tapeter från Eco Wallpaper och Boråstapeter är fria från PVC, tungmetaller och miljöskadliga ämnen. Samtliga färgsystem är vattenbaserade. Tapeterna kan användas i samtliga utrymmen förutom våtutrymmen. Beräknad livslängd för tapeten är 10–15 år. Tapeterna kan återvinnas som energi vid förbränning. De restfärger som blir vid produktion återanvänds. Inget tapetspill räknas som miljöfarligt avfall. För att kunna uppnå erforderlig tapetstyrka samt Eco Wallpapper och Boråstapeters kvalitetskrav ingår inte återvunnet material i tapeterna. Eco Wallpaper och Boråstapeters utsläpp av lösningsmedel underskrider rådande gränsvärden för krav på koncessions- tillstånd enligt miljöskyddslagen.

Boråstapeter

Boråstapeter är Sveriges äldsta och i särklass mest kända och sålda tapetvarumärke. Utifrån en klassisk och tidlös grund utvecklas varumärket kontinuerligt för att möta marknadens intresse för design, färg och form – Boråstapeter vill vara en inspirerande förebild på tapetmarknaden.

Tidlösa tapeter med unik historia

Karlslund är en tidlös samling vackra tapetmönster med gamla anor. Vissa av mönstren har flera hundra år på nacken och är hämtade från autentiska slott och gårdar runt om i Sverige. Tapeterna är minst lika aktuella och vackra nu som då.  • Kollektion: Karlslund
  • Utförande: Non Woven
  • Längd: 10,05 m
  • Bredd: 53 cm
  • Mönsterpassning: 17,5 cm
  • Lim: Vävlim, non-wovenlim
Har du några frågor om produkterna är du alltid välkommen att kontakta din butik!